Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Johan in Hedon.

Concerttip donderdag 6 december: Johan in Hedon

Het moest er van komen, een terugkeer van JOHAN. Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwden om in JHN-songs te worden vervat. Z’n oude strijdmakkers Diets Dijkstra en Jeroen Kleijn werden opgetrommeld. Robin Berlijn kwam erbij en Frans Hagenaars ging het op band zetten voor een album wat in april verschijnt. En nu komt het nieuws waar veel Zwollenaren ongetwijfeld op hebben gewacht: ze gaan op tour, ze komen naar Zwolle!

Johan staat al (langer dan) twintig jaar garant voor kwaliteitsmuziek. Het album ‘Pergola’ staat bij elke muziekliefhebber verplicht in de kast. Nu is dan daar eindelijk weer de kans om de band in Zwolle live aan het werk te zien. Voor een hele generatie jonge fans misschien wel de eerste keer dat ze de band uit Hoorn kunnen zien spelen. Een van de meubelstukken van de Nederlandse muziekscene. Verplichte kost.

Deel: