Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jacqueline Govaert in Theaters Tilburg.

Concerttip zondag 2 december: Jacqueline Govaert in Theaters Tilburg

Jacqueline Govaert is weer even terug in Tilburg. De stad waar ze opgroeide, Krezip oprichtte en zich muzikaal ontwikkelde op de Rockacademie. Tijdens haar theatertournee in 2015 ontdekte ze haar liefde voor theater. Nu haar nieuwe album ‘Lighthearted Years’ uit is, staat ze dus te popelen om weer op de planken te staan. “Opnieuw valt veel te vertellen over nieuwe songs, maar ook over oude die in de loop der jaren een andere betekenis krijgen. Over het leven überhaupt, dat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

Deel: