De Dijk treedt komende zomer twee keer op bij de zevende editie van de succesvolle concertreeks Live At Amsterdamse Bos. De bekende Nederpopband gaf vorig jaar al een uitverkocht optreden in de concertreeks. Afgelopen edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Alt-J, Walk Off The Earth, Graham Nash, Typhoon en The Common Linnets in de intieme setting van het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop start vrijdag 23 november om 10:00 uur.

De Dijk
Wie aan Live At 2018 terugdenkt, denkt in elk geval aan De Dijk. De mannen verkochten vorig jaar drie keer het Amsterdamse Bostheater uit. Klassiekers als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’, ‘Binnen zonder kloppen’ en ‘Dansen op de vulkaan’ kregen het publiek van Live At volop aan het dansen. Nu staat de Nederlandse band na deze succesvolle shows in 2018 opnieuw in het Amsterdamse bos, ditmaal op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019.

Many more to come
De Dijk is pas de eerste aankondiging van de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2019. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden.

Deel: