Na de meest succesvolle jaargang afgelopen zomer, heeft Electric Castle de eerste namen bekendgemaakt voor de 2019-editie. Tussen 17 en 21 juli treden onder andere Florence + The Machine, Thirty Seconds To Mars, The Vaccines en Bring Me The Horizon op in het Roemeense Cluj. Florence + The Machine is deze zomer voor het eerst op Electric Castle te bewonderen. Met de release van het debuutalbum ‘Lungs’ heeft de flamboyante zangeres inmiddels een arsenaal aan nummers in petto, die perfect zullen passen in de mystieke omgeving van het Transsylvanische Banffy Kasteel.

Ook de twee-mans band Thirty Seconds to Mars speelt op de Main Stage. Met frontman Jared Leto weten ze al jaren een energieke live act neer te zetten. Datzelfde geldt voor The Vaccines. Na het succesvolle ‘Combat Sports’ hebben zij inmiddels alweer een nieuw album aangekondigd. Op bepaalde momenten nog nét iets steviger is de eclectische metalcore van de Britse rockgroep Bring Me The Horizon. Ook zij zijn aanwezig.

Verder zijn onder meer Metric, Boys Noize, Chinese Man, Tommy Cash en Sofi Tukker aangekondigd. Met daarnaast voor de drum & bass liefhebbers een RAM Records take-over (Culture Shock, Loadstar, Macky Gee) en Hospitality Night (S.P.Y., Danny Byrd, London Elektricity), laat Electric Castle ook nu weer zien dat het een line-up met voor iedereen wat wils weet neer te zetten.

Electric Castle vindt van 17 t/m 21 juli plaats in de heuvels bij het roemruchte Banffy Kasteel. Het festival combineert een veelvoud aan muzikale genres met kunst, technologie en een adembenemend mooie omgeving.

Deel: