Het optreden van Frontm3n in Theater de Ruchte in Someren was weer topklasse. Pete, Mick en Peter speelden behalve een aantal prachtige nummers van hun zojuist verschenen album ‘All for One’, natuurlijk ook hun hits van The Sweet, Saylor, The Hollies en 10cc.

Het publiek in Theater de Ruchte was van alle leeftijden en zong de ene keer enthousiast de coupletten van de bekendste nummers mee, terwijl je bij de luisternummers of het nieuwe repertoire van Frontm3n een speld kon horen vallen. Ademloos onderging het publiek de presentatie van hun nieuwe album, wat overigens een echte aanrader is om te kopen.

Ook dit keer liet Frontm3n ons met hun akoestisch optreden niet onberoerd. Het drietal met hun zo geniaal bij elkaar gevonden stemmen en hun méér dan zuiver gestemde gitaren zorgde opnieuw voor een virtuoos geluid.

Hun gevarieerde keuze van vroegere hits zoals ‘Donna’ (10CC), ‘He aint Heavy, He’s my Brother’ (The Hollies) en ‘Fox on the run’ (The Sweet) en andere hoogstandjes van deze 3 toppers, tot hun nieuwe Album ‘All for One’, wist ieders muzikale oor te pleasen.

De perfect gearrangeerde song ‘Open Up’ van hun nieuwe album, met de loepzuivere driestemmige zang van deze muzikale heren, tilde het nummer naar het niveau van The Eagles. De ‘Eagles-sound’ die je in dit topnummer gewaar wordt, maakt van ‘Open Up’ een ongenaakbaar hoogstandje. Hun nieuwe album ‘All for One’ door henzelf gekscherend ‘Awful One’ genoemd, is er eentje die in de hoogste regionen geclassificeerd mag worden.

Foto’s (c) Marcel Hakvoort

Deel: