‘Love Really Hurts Without You’, ‘Red Light Spells Danger’, ‘When The Going Gets Tough, The Tough Gets Going’ en ‘Loverboy’: dansbare popfunksoul met een heerlijk 80s feel: wie kent deze klassiekers niet? De zanger van de hits, Billy Ocean, komt op 25 maart 2019 naar het Paard in Den Haag.

De charismatische zanger Billy Ocean -één van de grootste Britse zangers ooit- scoorde gigantisch veel hits in de jaren ’80. Allemaal songs die regelmatig naar nummer 1 schoten en allen de juiste ingrediënten bevatten om kelen luidkeels open te zetten en heupen te laten wiegen. Meer dan 30 miljoen platen gingen er over de toonbank, waarvan velen goud en platina bekroond.

Inmiddels is hij een 60’er maar zijn uitstekende recensies bewijzen dat hij het nog altijd in zich heeft om het perfecte popconcert neer te zetten. Over zijn gig in 013 (2017) schreven we “Het lijkt of de stem van de zanger door de jaren heen alleen maar sterker is geworden,” en “Niet alleen qua de sfeer, maar zeker ook qua kwaliteit groeide Billy Ocean naar nog grotere hoogten.” Het enthousiasme bij zijn fans is dan ook niet minder groot geworden en dat zie je terug in de uitverkochte zalen. Om die trouwe schare te bedanken wordt in 2018 ook nog een gloednieuw album verwacht!

Deel: