Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Madness + UB40 op Strijp-S.

Concerttip vrijdag 10 augustus: Madness + UB40 op Strijp-S

Vandaag staat Strijp-S in het teken van een muzikaal avondvullend outdoor programma met Madness en UB40* als double bill. De legendarische Britse band Madness staat bekend om de aanstekelijke ska, reggae en new wave hits als ‘Embarrassment’, ‘Baggy Trousers’, ‘It Must Be Love’ en ‘Our House’. UB40 zorgt voor een feest voor liefhebbers van poppy reggae. Ze verkochten meer dan 70 miljoen albums en ontelbare exemplaren van ‘Red Red Wine’, ‘Can’t Help Falling in Love’ en ’I Got You Babe’.

De bezetting van UB40 bestaat uit ‘founding members’ Jimmy Brown (drums), Robin Campbell (co-lead vocals/gitaar), Earl Falconer (bas/zang), Norman Hassan (percussie/zang) en Brian Travers (sax/toetsen), plus Duncan Campbell (lead vocals, sinds hij in 2008 het stokje overnam van zijn broer), Martin Meredith (sax/keys), Lawrence Parry (trompet) en Tony Mullings (toetsen).

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: