The New Power Generation, mocht je het niet weten, is de naam van de band die Prince tussen 1990 en 2013 begeleidde. Samen namen zij meerdere klassieke albums op, met als bekendste natuurlijk ‘Diamonds and Pearls’ en ‘Love Symbol’. Na de dood van Prince in 2016 besloot de band een tribute-tour ten nagedachtenis van hun frontman te doen. Dit werd zo goed opgepikt dat zij ook in 2018 op tournee gaan. Deze keer hebben zij echter een nieuwe lead-zanger, Mackenzie, toegevoegd.

Op dinsdag 7 augustus zullen zij een flinke portie R&B, soul en funk naar 013 brengen en jij kunt hiervoor kaarten winnen*. Like Maxazine Brabant en tag onder het Facebookbericht met wie je wilt gaan, wie weet win je een paar kaarten!

De line-up bestaat uit:
Morris Hayes (musical director, toetsen);
Tony M (gitaar, zang);
Sonny T (bas);
Tommy Barbarella (toetsen);
Damon D (percussie);
Kip Blackshire (zang);
MacKenzie (lead zanger);
Homer O’Dell (gitaar);
Christopher Bailly (drums).

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Deel: