In 2019 is het exact veertig jaar geleden dat ABBA in Rotterdam Ahoy stond. Ter gelegenheid hiervan komt ‘THE SHOW – A tribute to ABBA’ exclusief naar Ahoy. Het is een unieke productie die door kenners omschreven wordt als ‘de beste ABBA show na de originele ABBA’. Een groot orkest met top musici, de nieuwste special effects en videoschermen zorgen voor een perfecte ABBA experience die wereldwijd ongeëvenaard is. Zing mee met megahits als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en Dancing Queen en ervaar de unieke sound die deze Zweedse popgroep legendarisch maakt. Haal je plateauzolen uit de kast, verzamel al je vrienden en bestel snel tickets voor de ultieme avond uit. Camilla Dahlin (Agnetha), Katja Nord (Anni-Frid), Jakob Melkstam (Björn) en Björn Dahlberg (Benny) zullen als ABBA een geweldige show op de planken brengen, ondersteund door onder anderen een van de achtergrondmuzikanten van de originele groep.

The Show – A Tribute To ABBA komt op 4 & 5 april naar Ahoy in Rotterdam

Deel: