Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mark Lanegan in De Pul.

Concerttip zaterdag 14 juli: Mark Lanegan in De Pul

De Amerikaanse zanger Mark Lanegan heeft in de ruim dertig jaar dat hij in de muziek zit, heel wat platen op zijn naam staan. Zijn muzikale productiviteit is uniek. Niet alleen van zijn eerste band The Screaming Trees, maar ook solo en als gastzanger op platen, zoals die van Queens of the Stone Age (‘Songs Of The Deaf’).

De stem van Lanegan is zijn handelsmerk en de reden waarom hij op zoveel werk van anderen te horen is. We weten zeker dat iedere (indie) rock liefhebber wel iets van hem in z’n platencollectie heeft. Waar hij met zijn Mark Lanegan Band eerst nog vooral leunt op de gitaar, is op later werk ook meer ruimte voor elektronica. De Mark Lanegan Band live meemaken is een must voor iedere liefhebber van grunge, rock en indierock.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: