Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hatebreed in Mezz.

Concerttip zaterdag 9 juni: Hatebreed in Mezz

De Amerikaanse metalcoreband Hatebreed doet al een tijdje mee, maar met hun laatste album ‘The Concrete Confessional’ bewezen ze nog net zo scherp te zijn als in hun begintijd.

Hatebreed is uitgegroeid tot de hardcore en heavy metal elite met een GRAMMY® Award-nominatie, main stages op festivals en knei-ter veel fans wereldwijd. 2013’s album ‘The Divinity Of Purpose’ verdiende plaats #17 in The Billboard Top 200 met het verkopen van 17.000 exemplaren in één week! Ze zijn brutaler dan een valse pitbull en harder dan met diamant gewapend beton. Uiteraard mèt circle pits en wall of death-garantie!

“There’s nothing better than loud amps in the face, cranked up riffs that hit you right in the chest and lyrics that spark a new thought and give you a charge,”

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: