Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nena in TivoliVredenburg.

Concerttip dinsdag 5 juni: Nena in TivoliVredenburg

De Duitse zangeres Nena, een van de grootste popsterren van de jaren tachtig, viert haar veertigjarig jubileum met de Nichts Versäumt-tour! Nena brak in 1983 in heel Europa door met ’99 Luftballons’, ook in Nederland een nummer-1-hit. In de rest van het decennium volgden hits als ‘Nur Geträumt’, ‘Leuchtturm’, en ‘Irgendwie Irgendwo Irgendwann’, dat ze in 2003 nog eens dik overdeed met Kim Wilde. Nena is niet blijven hangen in het verleden, want ze bracht na het uiteenvallen van haar band nog twaalf soloalbums uit.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: