Mark Tremonti komt naar Zwolle! De Amerikaanse band Tremonti, opgericht door leadzanger en gitarist Mark Thomas Tremonti. Je kan deze muzikant kennen als gitarist en oprichter van Creed en/of als oprichter van Alter Bridge. Als vocalist van Alter Bridge vroeg Tremonti Myles Kennedy, tevens bekend van zijn samenwerking met Slash. Na Creed was ook Alter Bridge een groot succes. De band bracht inmiddels vier studio albums uit en speelde over de hele wereld in toonaangevende zalen en op de grootste festivals en in Nederland onder anderen in 013 en De Oosterpoort.

Mark Tremonti blijft een druk baasje, op de momenten dat hij niet actief is met Alter Bridge speelt hij met Tremonti. Omdat naar eigen zeggen ‘er nummers zijn die niet geschikt zijn voor Alter Bridge of Creed maar wel het daglicht moeten zien’. Ook met deze band is Tremonti zeer actief. Dit jaar verschijnt het vierde Tremonti album ‘A Dying Machine’ en in de zomer toert hij tevens als support van Iron Maiden. Op 26 juni staat hij voor een exclusief Nederlands optreden in Hedon, en dat is een mooie gelegenheid om zo’n grote muzikant van dichtbij aan het werk te zien!

Tickets zijn te koop via Hedon, maar Maxazine mag enkele kaarten weggeven! Like daarvoor Maxazine Overijssel op Facebook en tag onder het Facebook bericht wie je wil meenemen. Misschien win jij 2 tickets voor Tremonti in Hedon, op 26 juni aanstaande!

Deel: