Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Her Majesty in Musis en Stadstheater Arnhem.

Concerttip woensdag 16 mei: Her Majesty in Musis en Stadstheater Arnhem

Na twee volledig uitverkochte tournees van hun succesvoorstelling ‘Déjà vu’, komt Her Majesty nu met een splinternieuw programma: ‘Marrakesh Express’. Hierin put deze topband opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young.

Waar in het vorige programma de focus lag op het album ‘Déjà vu’, duikt Her Majesty in ‘Marrakesh Express’ nog dieper in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. Denk daarbij aan songs van de LP ‘Crosby, Stills & Nash’ en het livealbum ‘4 Way Street’. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod, zoals ‘After The Gold Rush’ en ‘Harvest’ van Neil Young, Manassas van Stephen Stills, ‘Songs For Beginners’ van Graham Nash en ‘If I Could Only Remember My Name’ van David Crosby.

De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Youngvertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een concert van het allerhoogste niveau.

Ook tijdens Marrakesh Express worden de fantastische songs omgegeven door prachtige beelden en door de bandleden vertelde verhalen en anekdotes die een levendig tijdsbeeld schetsen. Keer op keer een feest der herkenning.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: