Jett Rebel keert terug voor een concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Jett Rebel treedt op zaterdag 18 augustus op in de concertzaal. De kaartverkoop is reeds van start gegaan via de website van het Concertgebouw.

Drie jaar geleden gaf Jett Rebel, die eigenlijk Jelte Tuinstra heet, zijn eerste soloconcert in het Concertgebouw. Toch belooft dit een ander concert te worden dan drie jaar geleden. Uitgaande van de benaming van het concert: ‘Verwacht het onverwachte’.

In maart verscheen vanuit het niets de single ‘Amy’. Of er ook een nieuw album komt is nog niet bekend. Vorig jaar bracht Jett Rebel zijn tot nu toe laatste album uit: ‘Superpop‘. Het was het derde deel van een drieluik waarbij hij drie albums in een jaar tijd uitbracht. Maxazine schreef daarover: “Na een experimentele plaat en een rauwe bluesrockplaat is Jett Rebel met ‘Super Pop’ weer terug bij waar hij begon met ‘Hits For Kids’. Dit is het meest toegankelijke deel van het drieluik en daarmee heeft hij weer een interessante plaat gemaakt voor het grote publiek. Zo heeft hij voor ieder wat wils gemaakt. Het toont de veelzijdigheid aan van Jett Rebel.”

Deel: