De band bestaat 35 jaar en dat mag best worden gevierd. The Juke Joints uit Zeeland doet het al die jaren zowel nationaal als internationaal erg goed. Dat heeft geleid tot vijftien cd’s, waaronder opnamen uit Ierland en Chicago. Nog even voor zij die onder een steen hebben geleefd. The Juke Joints bestaat uit Peter Kempe (zang, drums, mandoline), Michel Staat (gitaar), Sonnyboy v.d. Broek (harmonica, accordeon) en Derk Korpershoek (bas).

Op 11 november 2017 werd dit heuglijke feit in De Piek in Vlissingen gevierd met een concert en hiervan zijn de opnamen nu op cd en dvd verschenen. Het album is zeer passend  ’35 Years Of Rock Rollin Blues’ gedoopt. We horen (en zien) dertien nummers, waarvan negen stuks eigen werk zijn. Over het gebodene, tja…. Het is een typisch Juke Joints optreden. Het rockt, het rollt en het bluest. Wild, rauw en vooral opwindend. Perfect is het allemaal niet, maar het plezier dat zowel band, publiek en luisteraar eraan beleven maakt alles meer dan goed. Dit zijn The Juke Joints Live en zo hoort het ook. Alleen erbij zijn is nog beter. (7,5/10)  (Continental Europe)

Deel: