Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Anastacia in De Oosterpoort.

Concerttip zondag 22 april: Anastacia in De Oosterpoort

Poplegende Anastacia – de fantastische stem achter hits als ‘I’m Outta Love’ en ‘Left Outside Alone’ – komt in april 2018 naar Groningen voor haar gloednieuwe tour, Evolution. Met meer dan 30 miljoen verkochte platen wereldwijd is Anastacia één van de meest herkenbare stemmen van deze tijd. Tijdens de nieuwe tour viert ze haar zevende, gelijknamige album ‘Evolution’. Op 22 april 2018 komt ‘de kleine vrouw met de enorme stem’ terug naar de Grote Zaal van De Oosterpoort.

Anastacia op haar best
Na een ongelofelijk succesvolle Ultimate Collection Tour in het seizoen 2016-2017 is Anastacia is op haar best terug met ‘Evolution’. Het album, dat in Stockholm is opgenomen met producer Anders Bagge (die onder meer werkte met Celine Dion, Janet Jackson en Madonna) en zijn team van Baggpipe Studios, staat voor een terugkeer van de “oude” Anastacia: boeiende rocknummers afgewisseld met catchy poptracks en gevoelige ballads, allen gekenmerkt door haar herkenbare stem en het krachtige geluid wat daarbij hoort.

Levensreddend onderzoek naar borstkanker
Tijdens de Ultimate Collection Tour kondigde ze een partnerschap aan met Cancer Research UK. Ze deed een persoonlijke donatie aan het goede doel om ze te helpen meer levensreddend onderzoek te kunnen doen naar borstkanker, nadat ze deze ziekte zelf twee keer overwon. Ze wil haar fans en vrienden aanmoedigen om ook te doneren en zo te helpen om fondsen op te zetten voor onderzoek naar borstkanker om de kans op overleven te vergroten.

Anastacia: “I am so excited to be coming back to Europe and performing ‘Evolution’. I recorded the album whilst I was on the road touring the Ultimate Collection, and I’m really looking forward to sharing these songs with my fans.”

Support: Lauren Ray
Singer-songwriter Lauren Ray heeft een cultuurrijke jeugd gehad. Ze groeide op in Zuid-Afrika, Polen, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Ze studeerde Antropologie in het Verenigd Koninkrijk, maar haar liefde voor muziek bleef ongekend. Tegenwoordig is ze druk bezig met optreden en liedjes schrijven. Lauren heeft een warme stemgeluid en haar songs hebben fluweelzachte en zwoele tonen.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: