Black Stone Cherry komt op 10 november terug naar 013 in Tilburg! Na een uitverkochte show in 2014 komt de Southern hardrock formatie uit Kentucky terug naar 013. De band werd in 2001 opgericht, maar brak pas in 2006 door bij het grote publiek met hun gelijknamige debuutalbum ‘Black Stone Cherry’. Ook in Europa bleven ze niet onopgemerkt. De band speelde op festivals als Graspop, Rock Am Ring en Download als headliner met hun overweldigende liveshow. Met blues invloeden van The Allman Brothers en rock invloeden van Lynryd Skynryd en Led Zeppelin heeft Black Stone Cherry een geheel eigenzinnige sound gecreëerd. Samen met het nieuwe album ‘Family Tree’ is de band klaar om 013 vanavond opnieuw plat te spelen.

Support zal op 10 november van Monster Truck komen. De Canadese rockband staat bekend om hun live performance en zal die avond stevig aftrappen.

Deel: