Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: HAEVN in 013.

Concerttip donderdag 12 april: HAEVN in 013

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscorecomponist/producer Jorrit Kleijnen, uit Amsterdam. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen resulteerde in het indringende nummer ‘Where the heart is’, opgenomen met producer Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Birdy).

Het nummer werd al snel opgemerkt door Volvo die het nummer gebruikte onder een van hun reclames. Daarna ging het snel met de band en ontvingen ze een 3FM award voor ‘Best Upcoming Act’, ook speelden ze al in een uitverkocht Carré en diverse festivals. Begin 2018 brengt HAEVN dan eindelijk het langverwachte album uit, vanavond zullen ze deze presenteren wanneer ze 013 aandoen voor een live show met al het nieuwe materiaal!

Support deze avond zal van niemand minder dan Will Knox zijn. Deze Londense singer-songwriter maakte indruk bij het Nederlandse publiek met zijn album ‘The River Ink’.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: