Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: HAEVN in Hedon.

Concerttip donderdag 5 april: HAEVN in Hedon

In 2015 stond HAEVN nog in onze kleine zaal. Nu twee jaar later komen zij terug naar Hedon maar deze keer voor de grote zaal en terecht! Er zijn weinig bands die uiteindelijk de stap kunnen maken naar een groot publiek, HAEVN heeft dit gedaan terwijl zij nog geen debuutalbum hebben uitgebracht, een bijzondere prestatie voor een bijzondere band. Na hun doorbrak is het onwijs snel gegaan voor de jonge band, in 2015 zijn ze door 3FM uitgeroepen tot Serious talent, stonden zij in een uitverkochte grote zaal van Paradiso en als kroon op hun werk stonden zij in 2017 samen met het Red Limo String Quartet in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Martijn van der Meer en filmscore/producer Jorrit Kleijnen uit Amsterdam. Hun unieke combinatie van cinematische melodieëm en warme vocals resulteerde in het indringende nummer ‘Where the Heart is’, opgenomen met producer Tim Bran bekend van London Grammar, Rhodes en Birdy. De band is momenteel aan het werk aan hun debuut EP.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: