Scooter staat op vrijdag 7 december in AFAS Live, Amsterdam. Voor de Duitse band is dit de eerste keer dat ze in Nederland een eigen show geven. De show maakt deel uit van een internationale tour rondom het 25-jarig jubileum van Scooter. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 5 april om 10:00 uur.

Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland en verkocht meer dan 30 miljoen platen. Ook heeft de band 80 gouden en platina awards op hun naam staan. In Duitsland is Scooter de meest succesvolle act ooit met 23 hits in de top 10. In Nederland is de dance-act vooral bekend van hun singles ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is The Fish’. Ook maakte de groep de titelsong voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlande film New Kids Nitro, Friends Turbo.

De Duitse band viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album ‘100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked’ met daarop hun grootste hits en nieuwe single In Rave We Trust. Scooter, tegenwoordig bestaande uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser, speelt tijdens hun show in AFAS Live een selectie van deze songs.

Kaarten voor de show van Scooter kosten €38,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via hyperhyper.nu. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 5 april om 10:00 uur.

Deel: