Vrijdag 8 december is er weer een nieuwe editie van Streekvijver in POPEI. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Check (pop & soft-rock), In The Attic (destructive rapcore) en Yesterdays History (alternative rock) op het podium staan.

Check
Wat doe je als op je bucketlist “voor de lol wat muziek maken” staat? Je stapt in ieder cliché die de scène rijk is. Je droomt van meer, schrijft wat eigen nummers, beetje pop, beetje rock, beetje powerballad. Met een repertoire vol eigen nummers, de afwisselende stemgeluiden van de zangers en het enthousiasme van deze vier vrienden op het podium, maakt Check van elke gelegenheid een muzikale belevenis!

In The Attic
Wanneer je denkt even rustig stil te kunnen staan op de muziek van deze mannen, dan heb je het mis! De energie explosie laat elk lichaamsdeel trillen, waardoor een moshpit niet uitgesloten is. De muziek van In the Attic valt onder het genre ‘Destructive Rapcore’, niks is dus veilig! Zorg dat er genoeg pit in je zit, dan knallen ze er graag met jou tegenaan!

Yesterday’s History
Yesterday’s History is een vijfkoppige rockband uit de regio Waalwijk. Met inspiratie uit alle hoeken van de rockwereld én daarbuiten is experimenteren een alom aanwezig kernwoord binnen de band. Hierdoor is een divers scala aan nummers ontstaan, waarin tóch een eigen herkenbare sound in terug te vinden is. Het vertellen van verhalen staat in de muziek van Yesterday’s History centraal, en door middel van een energieke podiumperformance wordt dit altijd met veel enthousiasme overgebracht op het publiek. Let yourself be blown away!

Deel: