Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Oh Wonder in Paradiso.

Concerttip zaterdag 2 december: Oh Wonder in Paradiso

Drie jaar geleden beraamden de klassiek geschoolde multi-instrumentalisten Anthony en Josephine oftewel Oh Wonder het ambitieuze plan om maandelijks een nummer te schrijven en via SoundCloud te lanceren: om uiteindelijk in september 2015 een debuutalbum uit te brengen. En niet zonder succes. Het Londense duo – dat perfect tussen London Grammar en The xx in past – heeft tot op de dag van vandaag meer dan 200 miljoen streams op zowel SoundCloud als Spotify en tientallen miljoenen views op Youtube. Het logische gevolg was dat de concertzalen over de hele wereld, waaronder de grote zaal van Paradiso, allemaal in rap tempo uitverkochten. Op 14 juli verschijnt het tweede album ‘Ultralife’ en de eerste voorproefjes zijn online al te beluisteren.

Voorprogramma: Laurel

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: