Op donderdag 8 maart geeft Liam Gallagher een concert in AFAS Live, Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn eerste solo album ‘As You Were’. De kaartverkoop start op vrijdag 20 oktober om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.

De Britse Liam Gallagher werd bekend als frontman van de bands Oasis en Beady Eye, maar is nu volop bezig met het bouwen van zijn solocarrière. Eerder deze maand verscheen zijn langverwachte debuutalbum ‘As You Were’ met onder meer de singles ‘Wall Of Glass’ en ‘For What It’s Worth’. De plaat die samen met Greg Kurstin en Dan Grech-Marguerat geproduceerd is bevat veel attitude, zoals je van de jongste Gallagher kan verwachten, en klassieke 60’s en 70’s invloeden die volledig zijn aangepast aan het hier en nu. Met dit wapenfeit op zak is de uitgesproken rockmuzikant klaar om solo terug te keren naar onze hoofdstad, op 8 maart in AFAS Live.

Maxazine plaatste vorige week een recensie over het album ‘As You Were’ en schreef daarover: “Op enkele zwakkere broeders na (what’s in a name?) vlamt Liam hier wel meer dan op het laatste Beady Eye-album. Maar of hij zijn broer ermee naar de kroon steekt? We kunnen het pas zeggen wanneer Noel in november komt met zijn nieuwste creatie”. Het toeval wil dat zijn broer Noel met zijn High Flying Birds niet alleen op 24 november een nieuw album uitbrengt (het album ‘Who Built The Moon?’), maar een maand later ook een concert geef in de AFAS Live. Op 19 april staat hij in de concertzaal in Amsterdam.

Deel: