Het is 25 jaar geleden dat Sass Jordan’s succesvolle album ‘Racine’  het licht zag. Daarom brengt de Canadese rockdiva deze maand ‘Racine Revisited’ uit. Special voor deze release is de zangeres deze maand op tournee door Nederland. Jordan werkte samen met iemand minder dan Joe Cocker, Aerosmith, Alice Cooper, Santana en Van Halen, en was jurylid van de Canadese versie van Idols. Niet de minste dus…

‘Racine Revisited’ is een organisch rockalbum met het rauwe stemgeluid van Sass Jordan als dragende kracht. “Voor ‘Racine Revisited’ wilden we trouw blijven aan de originele opnames, maar ook iets doen wat nog niet eerder gedaan was”, aldus Sass Jordan, “In plaats van de liedjes te updaten naar nu en er een gelikt album van te maken, bedachten we hoe het zou zijn om het album te laten klinken alsof het echt in de jaren ’70 is opgenomen.” En dat is gelukt!

Vanwege het 25-jarig jubileum van ‘Racine’ en de release van ‘Racine Revisited’ mag Maxazine nu enkele exemplaren van haar nieuwe album weggeven. Like Maxazine op Facebook (als je dat niet al gedaan hebt natuurlijk!) en deel dit bericht op je timeline.

 

 

Deel: