Nu Lowlands er weer op zit, zijn vele duizenden festivalgangers er achter gekomen: Op een festival houdt je gsm het geen hele dag uit! Daarom zaten veel Lowlandsgangers ‘s avonds met een lege batterij en misten ze de fotomomenten van de grote acts. Geen nood, want op Maxazine zijn alle dagen inmiddels na te lezen.

Omdat Maxazine als geen ander snapt dat je op een festival niet zonder gsm kan, zijn we een samenwerking aangegaan met Xtorm, bekend van de powerbanks. Nu, speciaal voor iedereen die het laatste jaar met een lege batterij heeft gestaan op een festival, mogen we daarom drie keer een Xtorm FS101 Fuel Bank 2x weggeven.

Om één van de drie Xtorm FS101 Fuel Bank 2x powerbanks te winnen like je eenvoudig de Facebook pagina van Maxazine en deel je dit bericht op je timeline. Makkelijker kan het niet! Als je wint, zit jij volgend jaar met Lowlans zeker niet met een lege batterij, want met de Xtorm FS101 Fuel Bank 2x kun je je gsm twee keer volledig opladen. Meer lezen over deze powerbank? Lees hier!

Deel: