Vanavond is er een groots benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. NPO 3 is erbij in Manchester en doet live verslag van het concert, verzorgd door de NTR. Je ziet het vanaf 20.00 uur op NPO 3 en hoort het verslag ervan op NPO 3FM. Naast Ariana Grande zijn er optredens van onder andere Justin Bieber, Katy Perry en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis.

Op maandag 22 mei vielen er 22 doden en tientallen gewonden toen na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester een aanslag werd gepleegd. Elf dagen na deze vreselijke gebeurtenis keert Ariana Grande terug naar Manchester. Naast Grande treden ook Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Usher, Robbie Williams, TakeThat, Black Eyed Peas en Little Mix op.

3FM met DJ Angelique Houtveen in Manchester
Angelique Houtveen (KRO-NCRV) reist zondag naar Manchester om daar het benefietconcert bij te wonen. Ze zal hier verslag van doen op 3FM, 3FM.nl en alle sociale kanalen van de publieke jongerenzender.

Angelique: ‘Ik vind het erg belangrijk dat 3FM bij het One Love concert van Ariana Grande is. Muziek is zo krachtig en dit concert laat zien dat muziek blijft verbinden, zonder angst. Aanstaande zondag wil ik dat gevoel en mijn ervaringen graag delen met al onze volgers. Ik hoop te gaan spreken met jongeren die twee weken geleden bij de aanslag waren, ben erg benieuwd of we bijzondere samenwerkingen op het podium gaan zien en wie weet kan ik backstage nog even spreken met optredende artiesten.’

Benefietconcert ‘Ariana Grande & Friends: One Love Manchester’, 20:00 uur, NPO 3

Deel: