Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Niels Geusebroek in Maaspoort

Concerttip woensdag 5 april: Niels Geusebroek in Maaspoort

De wereld verandert en Niels Geusebroek verandert mee: een nieuwe look, een nieuwe sound, maar Niels is en blijft voor alles een singer-songwriter in hart en nieren.

In 2013 bracht hij met ‘Lines’ zijn eerste soloalbum uit, met de hit ‘Take Your Time Girl’. Hij schrijft prachtige, ingetogen liedjes die het mooist overkomen als ze in de puurste vorm worden gespeeld: “Geusebroek weet met zijn stem en muziek te overtuigen zonder capriolen uit te halen, ofwel puur en aangenaam”, aldus House of Reviews.

‘Wildfire’ is vernoemd naar zijn nieuwe soloalbum, waarop hij zijn levensverhaal vertelt. Het is het verhaal van een beschouwer die graag de wereld vanuit een andere hoek bekijkt.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: