Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nachtschade in Paradiso.

Concerttip zaterdag 1 april: Nachtschade in Paradiso

Na een jaar studiowerk en een spectaculaire Popronde komt Nachtschade samen in Paradiso voor de presentatie van hun debuutplaat. Het geëngageerde viertal speelde eerder op onder andere Down The Rabbit Hole en heeft een reputatie opgebouwd als onvoorspelbaar maar betrouwbaar live orkest.

Hun debuut wordt gesierd door een schare aan gastoptredens (o.a. Jungle by Night, Amsterdam Klezmer Band) en is analoog opgenomen in Next to Jaap Studio, het underground-knooppunt waar voorheen Corno Zwetsloot de scepter zwaaide. Met een patent op scheurende gitaren en dronkenmansliederen trapt Nachtschade vanavond keihard hun releasetour af.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: