De concerten van New Cool Collective in Paradox waren afgelopen jaren steevast uitverkocht, dus koop je kaarten op tijd… Ze spelen namelijk op vrijdag 24 februari na twee jaar weer eens Paradox! We krijgen alvast een voorproefje van het nog te verschijnen nieuwe album, maar waarschijnlijk zeker weer met hun heerlijke mix van jazz, funk, afro en latin.

Voor wie ze nog niet kent: New Cool Collective werd opgericht in 1993, aanvankelijk als het ‘live dans-vehikel’ van de toenmalige DJ Graham B, bekend van Nederlands eerste ‘Jazzdance’. Inmiddels heeft New Cool Collective ontzettend vaak getoerd door onder andere Engeland, Duitsland, de Benelux, Afrika, Canada, Rusland en Japan! Niet alleen de hipste jazzclubs, maar ook op de meest vette rock- en popfestivals zoals het Deense Roskilde Festival, Sziget in Hongarije, Fuji Rock in Japan, Lowlands in Nederland, het Camden Mix Festival en het Aberdeen Alternative Festival in Engeland.

New Cool Collective speelt op vrijdag 24 februari in Paradox.

Deel: