Justin Bieber zal op 3 juni de eerste dag van Pinkpop afsluiten. Dat is vandaag bekend gemaakt. De 22 jarige Canadese popster is de derde headliner die is bevestigd voor het festival.

Bieber werd in 2009 bekend als tieneridool, maar is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een volwassen popster met hits als ‘Sorry’, ‘What Do You Mean?’ en ‘Love Yourself’. In oktober vorig jaar stond hij voor twee concerten in een uitverkochte Gelredome in Arnhem. Maxazine schreef toen over één van de concerten: “Justin Bieber is geen kindersterretje meer, maar een volwassen artiest. Hij maakt in alle facetten gebruik van de mogelijkheden die tot zijn beschikking staan en dat zijn er veel. Zijn show is dan ook niet zomaar een eenvoudig optreden te noemen maar een overdonderende megashow. Gevuld met verkleedpartijen, bewegende podiumdelen, zang, dans en show, entertaint hij. Wie nu als volwassene nog naar een concert van Bieber gaat, mag niet meer worden uitgelachen: Zijn show is zo volwassen als maar zijn kan, waar hij zich niet voor hoeft te schamen. “And then I saw his show, now I’m a Belieber!”

Eerder werden al Green Day, System Of A Down, Richard Ashcroft, Martin Garrix en Kings of Leon bekend gemaakt voor de line up van Pinkpop 2017. De complete line up wordt traditiegetrouw op woensdag 8 maart gepresenteerd in Paradiso in Amsterdam. Daarna zal op zaterdag 11 maart de voorverkoop plaatsvinden voor het festival dat dit jaar op 3, 4 en 5 juni zal plaatsvinden in Landgraaf. Over de prijzen van de tickets is nog niets bekend.

Deel: