Jett Rebel heeft zichzelf opnieuw uitgevonden op zijn nieuwste album ‘Super Pop’ en neemt deze good vibes mee het land in. Op 14 april komt Jett naar Doornroosje in Nijmegen. Frisser dan ooit maakte Jett Rebel in zijn eentje het album ‘Super Pop’, zijn derde album in een jaar tijd. Een enorme prestatie die gevierd wordt met de ‘Super Pop Tour’.

Sinds zijn eerste album Venus & Mars dendert de sneltrein van Jett Rebel onverstoord door Nederland, om onderweg een Edison en meerdere 3FM Awards op te pikken. Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glitters. Onlangs opende hij zelfs een eigen museum. “Ben je daar nog niet wat te jong voor?” Vroeg Mathijs van Nieuwkerk. “Ik vond het hoog tijd” antwoordde Rebel.

De Super Pop tour wordt een muzikaal spektakel zoals alleen Jett Rebel dat kan. Dans mee op ‘All The Way’, bekend van 3FM en Radio 2, of zwijmel weg op ‘Just In Case You’re Ever Down Again’.

Deel: