Maar liefst 23 acts met de zogeheten ‘P-Factor’ zijn toegevoegd aan Paaspop, dat tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide wordt gehouden: Alamaison, Black Foxxes, Bohemian Betyars, Canshaker Pi, Chamireaux MC, ChildsPlay, DOOL, Enge Buren, Fano, Jack Jameson, Jayh, Kris Kross Amsterdam, Kyle Gass Band, Les Truttes, Linde Schöne, Paul Sinha, Russkaja, Sigma DJ-set, SMIB, Undeclinable Ambuscade, VANT, Waylon en Yung Internet.

Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de dertien podia en area’s die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten ‘P-Factor’. Deze variant op de bekende ‘X-Factor’ houdt in dat de acts helemaal passen binnen de unieke Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug van de camping naar het festivalterrein is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter en prachtige decors hebben, overweldigend. Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

In totaal zijn onder meer de volgende acts nu bevestigd: Alex Vargas, Anouk, Broederliefde, Chef’Special, Coone, Crystal Fighters, D-Block & S-te-Fan, David Ghetto, DI-RECT, Doe Maar, Dubioza Kolektiv, Enge Buren, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Javier Guzman, Jay Hardway, Joost van Bellen, Joris Voorn, Julian Jordan, Kensington, Kris Kross Amsterdam, Kyle Gass Band, La Pegatina, Lucas & Steve, Matt Simons, Netsky live, Parkway Drive, Ran-D, Sevn Alias, Sigma DJ-set, Suicidal Tendencies, Tom Odell, UB40, Ummet Ozcan, The Veils, Watskeburt?!, Waylon.

Deel: