Op Zoek naar Johan is de band rond zanger, gitarist en liedjesschrijver Martijn Kuijten. Na jaren met verschillende Engelstalige bands te hebben opgetreden, begon hij in de zomer van 2011 met het schrijven van liedjes in het Nederlands/Brabants. Kleine akoestische liedjes afgewisseld met stevige Country-Blues (Roots) songs die één ding gemeen hebben: een goed verhaal!

Voorafgaand aan het optreden zal Tineke Mols uit Gemert haar dichtbundel “Vers Verzonnen” presenteren. De liefde voor taal zit Tineke in de genen en haar vrolijk stemmende versjes zijn daar het resultaat van. Herkenbare dagelijkse dilemma’s als de liefde, ouder worden, afvallen, naaldhakken, aardbeien en kerstballen komen aan de orde in de kleurrijke verzameling versjes verpakt in een mooi boekje met door haar zelfgemaakte en bij de gedichtjes passende foto’s.

Woensdag 1 februari staat Op Zoek naar Johan samen met de boekpresentatie van Tineke Mols bij Roots in ’t Groen. Roots in ’t Groen concerten vinden plaats in een luisterambiance op de eerste woensdag van de maand in Het Koepelhuys van Heerenhuys 23, Heuvel 23, 5664 HL Geldrop.

Deel: