Het programma van Paaspop krijgt al aardig vorm. Ongeveer één derde van de 175 acts die vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april naar terrein De Molenheide in Schijndel komen is nu bevestigd (waaronder Anouk, Tom Odell, UB40, Broederliefde, Netsky live, Parkway Drive, Kensington, Doe Maar en Crystal Fighters).

Vandaag zijn daar Mad Dog Mcrea en XIXA (in de Restolounge), Stuk TV (DJ-set in Loco Royale -trailer staat hier), Rob Heron And The Tea Pad Orchestra (Thunder Alley) en Ran-D (The Warehouse) aan toegevoegd. Dit jaar krijgt Paaspops dance-housetempel The Warehouse dagelijks het festival Ace Of Spades te gast. Dit nieuwe hardstyle feest (georganiseerd door Paaspop Events en WISH Outdoor) beleefde in december 2016 zijn eerste succesvolle editie in De Molenheide in Schijndel en krijgt komend jaar voor het eerst een prominente plek op Paaspop in The Warehouse, onder meer met de eerder bevestigde acts Coone, D-Block & S-te-fan en (nu ook) afsluiter Ran-D.

Deel: