In aanloop naar de start van de kaartverkoop van gisteren heeft de organisatie van Retropop twee nieuwe namen toegevoegd aan het programma. Fischer Z en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest spelen op 10 juni op de 16e editie van het festival aan de Grote Rietplas. Eerder al werden de namen van Doe Maar, Roger Hodgson (ex-Supertramp), Danny Vera, Pé & Rinus, Indian Askin en Lucas Hamming bekendgemaakt.

Over Retropop

Retropop is een jaarlijks muziekfestival in Emmen in de Nederlandse provincie Drenthe. Het festival duurt één dag en beschikt over 4 podia. Op het hoofdpodium spelen originele bands uit de jaren 70, 80, 90 en begin 00. Op de Nederpopstage spelen originele Nederlandse bands uit de jaren 70, 80 en 90. Ook er is een Discotent met Dj’s. In 2015 is de Futurestage geïntroduceerd. De Futurestage is een podium waar de festivalbezoekers kennis kunnen maken met de sterren van toekomst.

Deel: