Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tjing Tjing in Doornroosje

Concerttip zondag 18 december: Tjing Tjing in Doornroosje

TJING TJING zijn Roos Rebergen en André Manuel. De twee muzikanten hebben de afgelopen maanden tal van nieuwe nummers geschreven. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar muzikanten zodat ze een spannende gelegenheidsformatie konden vormen. Gelet op de namen die ze gescoord hebben is dat zeker gelukt. Op bas Peter van Buyten (o.a. Flip Kowlier, Sukilove), op gitaar Sjoerd Bruil (Dez Mona, Sukilove) en op drums Tim van Oosten (Roosbeef en Het Zesde Metaal).

Naast hun nieuwe werk komen er ook bekende(re) nummers van zowel van André als Roos voor op de setlijst. Verwacht geen poëtisch geneuzel. Hard en mooi zal het worden en de gitaren zullen gieren.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: