In het voorjaar van 2017 gaat singer-songwriter, theatermaker en tv-persoonlijkheid Lucky Fonz III opnieuw de theaters in met zijn onemanshow ‘Superlekker’. In 2014 oogstte Lucky Fonz succes met zijn theatershow ‘Neurose, geur & maneschijn’, dat door pers en publiek geroemd werd om de unieke combinatie van muzikaliteit, humor en ontroering: ‘subtiel, geestig en met raffinement.’

Een aantal nummers uit die show, waaronder ‘Linde met een E’ en ‘Een rare tijd’ vonden hun weg naar het album ‘In Ke Nakie’, dat in 2016 leidde tot radiohits, een succesvolle clubtour, optredens op festivals als Oerol en Pinkpop. Voor het nummer ‘Later word ik een zeeman’ ontving Lucky Fonz de Okapi-Liedprijs 2016.

‘Superlekker’ is een volledig nieuw avondvullend programma; deels theater, deels muziek en deels cabaret. Met nieuwe liedjes en verhalen over liefde, leed en het leven zelf is ‘Superlekker’ een onemanshow zoals die alleen uit de koker van de onnavolgbare Lucky Fonz III had kunnen komen.

Dat Lucky Fonz III ook in de regio razens populair is, blijkt uit de vele theaters die de artiest begin 2017 geboekt hebben:

19/01 Theater Pepijn Den Haag
20/01Theater Walhalla Rotterdam
26/01 Parktheater Alphen a/d Rijn
16/02 Theater Ins Blau Leiden
23/02 Cool Kunst en Cultuur Heerhugowaard
15/03 de Goudse Schouwburg Gouda
16/03 Rijswijkse Schouwburg Rijswijk
25/03 Theater Koningshof Maassluis

Deel: