Seasick Steve is terug van niet eens echt weggeweest. Op 11 en 12 oktober staat de bluesman voor twee concerten in Paradiso en op 16 oktober staat Steve nogmaals in Nederland op het podium en wel in het Paard in Den Haag. Net daarvoor, op 7 oktober, verschijnt het nieuwe album ‘Keepin’ The Horse Between Me And The Ground’.

Bluesman ‘Seasick’ Steve Wold (1941) heeft alle decennia van de popmuziek doorkruist en gaandeweg heel wat bagage met zich mee gesleept. De 73-jarige vagebond is sinds zijn ‘ontdekking’ tien jaar geleden bij Jools Holland uitermate productief gebleven, met maar liefst zeven albums op zak. Live is hij altijd een verademing om te zien: de anekdotes tovert hij uit de versleten werkpet, de meest wonderbaarlijke geluiden uit zijn zelfgemaakte snarenkasten. En wederom neemt zijn steun en toeverlaat, groovemeester Dan Magnusson, plaats achter de drums.

Maxazine mag enkele kaarten weggeven voor de concerten van Seasick Steve in Paradiso en het Paard. Like https://www.facebook.com/maxazine/, deel dit bericht en laat in de reacties de datum achter van welk concert van Seasick Steve je zou willen bezoeken. Als jij dan bij een van de gelukkigen hoort, win jij 2 kaarten voor Seasick Steve op de door jou aangegeven datum!

Deel: