Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Steffen Morrison in Paradiso

Concerttip dinsdag 13 september: Steffen Morrison in Paradiso

Steffen Morrison brengt het oude soulgeluid weer tot leven en geeft er een nieuwe, opwindende eigen draai aan. Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach, grote gevoel voor stijl en passie voor soulmuziek geeft Steffen een nieuwe impuls aan de soul in Nederland. Deze avond presenteert hij zijn nieuwe EP ‘Just Another Man’, waarvan de single ‘Do It All Again’ al hoge ogen gooit.

Steffen Morrison woont in hartje Amsterdam, nadat hij jaren in Los Angeles woonde. Hij werd geboren in Suriname waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed.

Hij ontwikkelde zich tot een niet te stuiten live artiest, zoals hij al liet zien in voorprogramma’s van Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq. Nu is het tijd voor Steffen Morrison om in de spotlights te staan!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: