Voor de gemiddelde clubber is er geen groter feest in zijn agenda dan het legendarische ‘Amsterdam Dance Event’. En welke locatie is er beter geschikt voor een solo show dan de gigantische RAI Amsterdam. Op vrijdag 21 oktober 2016 zal de RAI in het teken staan van Martin Garrix met een exclusieve en extra lange dj set.
Een dag later op zaterdag 22 oktober zal Martin Garrix zijn allereerste “all ages” show geven op dezelfde locatie – tevens zal de het enige “all ages” event zijn tijdens het Amsterdam Dance Event. Speciaal georganiseerd voor alle fans die doorgaans niet een show kunnen bijwonen, omdat ze te jong zijn om naar de clubs en festivals te gaan waar Garrix normaal te vinden is. De jonge dj host voor de allereerste keer in zijn carrière een “all ages” event en voegt hiermee een nieuwe mijlpaal toe aan zijn nu al lange lijst van successen. Beide shows worden geproduceerd door E&A Events.
“Ik heb zo veel zin in het Amsterdam Dance Event dit jaar! Ook omdat ik met een solo show volledige vrijheid heb hoe lang ik ga draaien. Daarnaast kan ik eindelijk iets terug doen voor m’n jonge fans. Normaal gezien kunnen zij nooit naar een show van mij vanwege hun leeftijd. Ik ben zo blij dat dit eindelijk voor het eerst gaat gebeuren!”, aldus Martin Garrix.
Een paar jaar na het releasen van monsterhit ‘Animals’ in 2013, is Martin Garrix inmiddels gevestigde naam in de Dance industrie. Recentelijk heeft hij zijn eigen platen label gelanceerd, genaamd STMPD RCRDS waarop al meerdere succesvolle platen zijn uitgekomen. Daarnaast heeft Garrix in 2016 al meerdere grote festivals over de hele wereld geheadlined, inclusief het prestigieuze Ultra Miami afgelopen maart. Waar hij de vrijdagavond afsloot met een set op de mainstage. Garrix zijn set bestond voornamelijk uit een heleboel nieuwe tracks – inclusief zijn allernieuwste tracks ‘Lions in the Wild’ en ‘Now That I’ve Found You’.
De nu al legendarische Dance muziekweek in onze hoofdstad: ‘Amsterdam Dance Event’ (ADE) krijgt met de aanwezigheid van Martin Garrix zijn solo show er een fantastisch evenement bij. Dat de keuze op de RAI is gevallen als locatie voor de show is dan ook niet gek. De enorme zaal biedt genoeg ruimte om geheel uit te pakken met podium design, productie, techniek enzovoort, en dit zal dan ook zeker gebeuren. De complete line-up en verdere informatie voor deze show worden snel bekend gemaakt.
Deel: