Maar liefst 24.000 bezoekers hebben dit weekend in de Tilburgse Spoorzone genoten van de meer dan 150 acts die op de 13 podia bij Festival Mundial hebben opgetreden. De regen heeft de festivalgangers niet weerhouden om naar Tilburg te komen. Festival Mundial was beide dagen helemaal uitverkocht.

Creatief directeur Erwin Schellens is trots op de Festival Mundial-bezoekers: ‘Dat zoveel mensen ondanks de regen met een enorme smile hier over het terrein lopen is het grootste compliment dat je kunt krijgen. En ik heb heel veel big smiles gezien!’ Bezoekers hebben kunnen genieten van de grote namen die optraden, maar ook tijdens alle kleine intieme feestjes die her en der op het terrein georganiseerd zijn.

Nieuw op Festival Mundial waren dit jaar onder andere Reggae Island met de Dub Corner en Soepel, waar bezoekers letterlijk met hout en afvalmaterialen hun eigen ‘feestje konden bouwen’. En de gelukkigen die een earlybird weekendticket hadden, mochten bij het speciaal voor hen georganiseerde verrassingsoptreden zijn. Dat was een intiem optreden van Selah Sue in de LocHal.

Deel: