De nieuwe single van Tiësto beleefde deze week zijn wereldwijde première. Op ‘Summer Nights’ slaat de DJ de handen ineen met John Legend. De single is vanaf vandaag, vrijdag 17 juni overal verkrijgbaar. Hij kondigde daarnaast ook zijn show tijdens Amsterdam Dance Event aan, welke op vrijdag 21 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome plaats zal vinden. De voorverkoop van dit concert begint op vrijdag 24 juni.

‘Summer Nights’ is niet de eerste samenwerking van de twee wereldsterren. Begin 2014 maakte Tiësto de zeer succesvolle remix van John Legends’ ‘All Of Me’. De DJ gaf de remix destijds gratis weg als een cadeau aan zijn fans, maar John Legend was zo enthousiast dat een officiële release snel volgde. Het leverde Tiësto begin 2015 een Grammy Award op in de categorie ‘Best Remix’, naar eigen zeggen een van zijn grootste prestaties.

Over Tiësto:

Met zijn indrukwekkende staat van dienst behoeft de DJ geen introductie. Hij wordt internationaal geroemd om zowel zijn spectaculaire liveshows als verfijnde productie en remixen, won eerder dit jaar de Edison Oeuvre Award voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek. Daarnaast werd hij meerdere keren tot beste DJ van de wereld gekroond.

Deel: