Met de toevoeging van electronische namen NOISIA, SONNY DIGITAL, STÖÖKI SOUND, LOSCO en VIC CREZÉE is de line-up van WOO HAH! 2016 compleet. Eerder bevestigde de organisatie al acts als FUTURE, MAC MILLER, YOUNG THUG, ACTION BRONSON,  TYLER THE CREATOR, A$AP FERG, SKEPTA en RICO & STICKS #OpgezwolleTotNu. Naast de beste hiphop, kunnen bezoekers van WOO HAH! ook genieten van een uitgebreid randprogramma met onder meer breakdance battles, live graffiti, skate demo’s en een festivalmarkt. WOO HAH! vindt plaats op zaterdag 2 juli. Het festival stevent af op een op voorhand uitverkochte editie. Tickets kosten €39,- (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via woohahfestival.com.

Het Groningse, en inmiddels wereldberoemde, drum & bass collectief NOISIA komt naar WOO HAH! met een speciale, zeer unieke set waarin ze de hardste beats & bass van de toekomst laten horen. De Amerikaanse producer en rapper SONNY DIGITAL uit Atlanta wordt ‘one of the game’s hottest producers’ van dit moment genoemd en werkte eerder samen met een indrukwekkende rij artiesten waaronder Future, Drake, 2 Chainz en Travis Scott. Producers duo STÖÖKI SOUND uit Londen brengt de beste trap, hiphop en grime naar Tilburg. Tot slot zijn de Belgische beatmakers LOSCO en de Amsterdamse hotshot VIC CREZÉE toegevoegd.

De volledige line-up voor WOO HAH! 2016 is als volgt: FUTURE, MAC MILLER, YOUNG THUG, ACTION BRONSON, A$AP FERG, TYLER THE CREATOR, RICO & STICKS #OpgezwolleTotNu, SKEPTA, NOISIA (beats set), MICK JENKINS, KEVIN GATES, LITTLE SIMZ, IMMORTAL TECHNIQUE, SONNY DIGITAL, FATHER, STÖÖKI SOUND, A-F-R-O, SEVN ALIAS, LOSCO, WOODIE SMALLS, SMIB, VIC CREZÉE, BRAZ, MIGGS DE BRUIJN en NANAH DAE.

Bezoekers kunnen op WOO HAH! niet alleen genieten van de beste hiphop, maar ook van een uitgebreide randprogrammering. Naast een stijlvolle aankleding van het festivalterrein binnen de karakteristieke Tilburgse Spoorzone en een ruime keuze aan eetgelegenheden, wordt het randprogramma gevormd door onder meer skate demo’s door het Solid Demo Team, een Rocksteady B-boy en B-girl breakdance battle met nationale en internationale topdansers, live graffiti door de graffitikunstenaars van Kings Of Colors en een festivalmarkt. Daarnaast krijgen de grootste raptalenten uit Tilburg én daarbuiten de ruimte om hun skills te laten zien tijdens de Talent Meets Talent showcase en de Rock Academie showcase.

Na twee bijzonder succesvolle edities in 2014 en 2015, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, Cypress Hill, Run The Jewels en Joey Bada$$ keert WOO HAH! in 2016 terug naar de Spoorzone van Tilburg. Al twee jaar combineert het spannendste hiphopfestival van Nederland grote internationale artiesten met nooit eerder geziene acts. WOO HAH! groeit deze derde editie verder met een nog uitgebreider programma dan voorheen. Door upcoming talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en andere disciplines biedt het festival een unieke totaalbeleving.

Deel: