Op zaterdag 19 maart komt Jett Rebel met zijn band naar de Haagse muziekzaal ’t Paard van Troje. De Haagse Jelte Tuinstra heeft in Nederland eigenlijk geen introductie meer nodig. Dit multi-talent, beter bekend is als Jett Rebel kan werkelijk alles. Hij schrijft zijn eigen teksten, produceert zijn eigen nummers en speelt ook nog eens zo’n beetje elk denkbaar instrument. Op het podium wisselt hij zijn gitaar graag af met de piano waar hij helemaal in het spel op gaat. Een genot voor het oog, maar minstens net zo’n een feest voor het gehoor.

Jett Rebel live

Zijn muziek is te vergelijken met dat van de legendarische Prince, maar dan in een eigen jasje uiteraard. Live komt alles tot leven met zijn fantastische band die Jelte volledig de ruimte geeft. Zo mag achtergrond zangeres Amber Gomaa regelmatig haar stem laten horen en ook gitarist Lorijn von Piekartz mag vaak zijn monstersolo’s door de boxen laten galmen.

Deel: