Moke is weer aan het toeren ter promotie van hun nieuwe project ‘The time has come’. Ten tijde van ‘Shorland’ en ‘The long& dangerous sea’ was de groep hot en waren alle shows steevast snel uitverkocht. Tijdens hun optredens op Pinkpop, Sziget en Lowlands waren ze qua status op hun hoogtepunt. Het momentum zijn ze een beetje kwijtgeraakt. Felix geeft de groep een internationale uitstraling en het is ook vreemd dat ondanks alle inspanningen qua shows en presentatie ze nog niet groot zijn in Europa. De Tour kent alleen Nederlandse shows. Fijn voor ons want ze komen dus dicht bij je deur spelen.

De nieuwste plaat blijft nog wat minder beklijven maar live weten ze altijd te overtuigen waarbij ze altijd weten te verassen. De singles ‘Let it burn’ en ‘The time has come’ zullen het live zeker goed doen. Live is het ook een nieuwe start want na de brand waarbij ze al hun instrumenten verloren is alles hagelnieuw. Ook gitarist Robin Berlijn zit nieuw bij de groep. Aan ervaring geen gebrek waarbij Robin wellicht wat nummers vanuit zijn verleden inbrengt van Fatal Flowers en Kane Dat prima past in het concept van Moke.

Moke is weer aan het investeren voor een nieuw hoogtepunt en golf opwaarts met de nieuwe clip ‘Stand my ground’ opgenomen in Noord Ierland. Aan ambitie geen gebrek nu de juiste FM golf nog pakken en ze denderen weer naar een nieuw hoogtepunt want met het oeuvre wat ze hebben spelen ze met gemak elke zaal plat.

MOKE: BURGERWEESHUIS TE DEVENTER
ENTREE: € 17,50 EXCL. SERVICEKOSTEN
ZAAL OPEN: 20:30 UUR
AANVANG: 21:00 UUR
LOCATIE: CONCERTZAAL

Deel: