Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaa19 nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Brew.

Concerttip zondag 06 maart: The Brew in de Bosuil

Hoewel een moderne bluesband vaak genoemd wordt, is The Brew geëvolueerd tot ver buiten de beperkingen van blues, namelijk tot een van Europa’s meest prominente rockbands. De band haalt inspiratie uit een breed scala aan invloeden uit de experimentele psychedelische muziek van de jaren ’60 tot meer hedendaagse kunstenaars op de rock scene.

Openingsact Rusty Roots uit Belgisch Limburg heeft niemand minder dan Mario Goossens van Triggerfinger achter de knoppen gehad bij hun meest recente album. Rusty Roots maakt geen traditionele bluesrock, maar kiest ervoor om ook stijlen als soul, americana en 70’s blues in zijn muziek te vermengen.

Meer info: http://www.debosuil.nl/

Deel: