In ‘Jumpers for goalposts’ zie je het spectaculaire, uitverkochte concert wat Ed Sheeran op 22 oktober 2015 gaf in het Wembley Stadium in Londen. De echte Sheeran-fan mag dit concert zeker niet missen! Ed Sheeran is momenteel een van de bekendste Britse singer-songwriters die bij velen goed in de smaak valt met zijn heerlijke ‘lovesongs’. In Jumpers for goalposts zingt Ed 80.000 fans toe met grote hits als ‘The A Team’, ‘Sing’ en ‘Thinking Out Loud’. Als verrassing komt Sir Elton John op het podium voor een duet met de 24-jarige zanger.

Backstage
Naast de concertregistratie toont de film ook de weg naar het concert in het Wembley Stadium in Londen en wordt een exclusief, backstage kijkje gegeven in het leven van de zanger. Daarnaast komen dierbare vrienden en familie van Ed aan het woord. Ze vertellen onder andere over zijn internationale bekendheid.

Livestream
De première van Jumpers for goalposts werd op 22 oktober 2015 groots aangepakt. Het evenement, inclusief rode loper en een exclusief optreden van Sheeran, werd via een live satellietverbinding gestreamd naar bioscopen over de hele wereld.

Ed Sheeran – ‘Jumpers for goalposts’, 23:05 – 00:10 uur, NPO 3

Deel: