Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag: Europe!

Zondag 22 november: Europe in Muziekcentrum Enschede

Europe toert in 2015 Europa door, om zo het nieuwe album onder de fans te krijgen. Bekend van de wereldbekende klassiekers als ‘Carrie’, ‘Rock the Night’, en dé soundtrack van de eighties en de nineties: ‘The Final Countdown’. Die zondag in november willen ze fans meenemen op een reis terug in de tijd met knallers als ‘Superstitious’ en ‘Cherokee’ en een blik in de toekomst werpen met nummers van het nieuwe album ‘War of Kings’. De formatie rondom de Zweedse Joey Tempest is nog lang niet uitgeput, en laat zien dat ze in de wieg zijn gelegd om lekkere rockhits neer te zetten.

Meer info en kaarten: http://www.wilminktheater.nl

Deel: