Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw. ’s Werelds beste DJ’s van Nederlandse bodem kwamen op 30 mei samen tijdens de eerste editie van het open air dance festival ‘The Flying Dutch’. Zet tien van de meest populaire Nederlandse dj’s op één podium en je hebt gegarandeerd het beste feestje van Nederland.

De eerste editie van The Flying Dutch, naast Eindhoven ook gelijktijdig in Amsterdam en Rotterdam, was een groot succes. Niet alleen de dj’s zorgden voor de juiste sfeer, ook de organisatie was -bijna op z’n Amerikaans- uitstekend.

Uitgerekend de twee Brabantse slotacts in Eindhoven, Hardwell uit Breda en Showtek uit Eindhoven waren het klapstuk van de dag. Beiden draaien eerder op de dag al in Amsterdam en Rotterdam, maar om juist deze twee in Eindhoven te laten afsluiten was een gouden greep. Niets ten nadele van Fedde Le Grand, Afrojack, Armin van Buuren, Yellow Claw, Oliver Heldens, Nicky Romero, W&W en Sunnery James & Ryan Marchano, maar zo los als het in de laatste twee uur van The Flying Dutch ging was zelfs voor Eindhovense begrippen ongekend.

The Flying Dutch 2015 – Official aftermovie, 18:00 – 18:10 uur, Veronica

Deel: